Traditionel Healing

Healing betyder i sin enkelthed, at hele. 

Den traditionelle healing hjælper mod div. ubalancer og blokeringer fysisk såvel psykisk. Via en healing session sker der en overførsel af energien, hvilke regenererer og skaber frit flow i dit energisystem så kroppens egne naturlige processer igen kan arbejde for dig og give dig fornyet energi.

Den traditionelle healing skaber ro i dit nervesystem og heler på div. lidelser/tilstande og genetablerer derved kontakten /balancen mellem din krop og dit sind. Nedenfor kan du læse nogle af de ting den traditionelle healing kan afhjælpe.


Jeg arbejder altid ud fra en holistisk tilgang, hvilke vil sige at jeg arbejder med det hele menneske. Alle healings sessioner vil derfor altid starte med en lille snak, efterfuldt af en scanning for at få overblik over udfordringen samt symptomer og årsag. En behandling vil derefter sammensættes efter behov. 


OBS: Har du en fysisk udfordring eller sygdom vil jeg anbefale den Kirurgiske healing, som du finder oppe i processlinjen. 


En session har en varighed på ca. en time og kan både foregå ved fysisk fremmøde og som fjernhealings session - Pris 800 kr.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, til en uforpligtende snak, hvis du har nogle spørgsmål.


Telefon: +4555216794

Mail: kirurgiskhealer@gmail.com


Healingen kan have effekt på flere områder når det handler om sammenhængen krop/sind/sjæl. 


Hvad kan healing hjælpe med: